Київ
30 листопада 2015
У Києві іноземець, щоб помститися за свою подругу, вбив її вітчима (відео)
Молодик поквитався з чоловіком, який кривдив його подругу.
news-image

Столичні поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції України в м. Києві.

20-річна киянка проживала разом із матір’ю та вітчимом, у родині часто виникали конфлікти. Якось у гостях у своєї подруги дівчина за чаркою горілки розповіла, що вітчим її б’є. Співмешканець подруги запропонував дівчатам «розібратися» із кривдником.

Близько 23-ї години спільники увійшли до квартири, в якій жила дівчина. На ліжку іноземець помітив вітчима своєї подруги, який спав. Дерев’яною битою підозрюваний почав наносити чоловіку чисельні удари по голові, від яких потерпілий впав на підлогу. Після чергового удару чоловік зрозумів, що він вбив людину, - йдеться в повідомленні відомства.

Дівчата допомагали злочинцю приховати злочин – загорнули тіло та винесли його до автомобіля, витерли сліди крові та відрізали шматок килима, на якому були криваві плями. Після цього спільники вивезли тіло та викинули його біля траси в Київській області.

Через кілька діб до правоохоронців звернувся син потерпілого, який тривалий час не міг зв’язатися з батьком. Також оперативники дізналися, що неподалік житлового будинку, де жив потерпілий, громадяни знайшли закривавлений одяг.

Правоохоронці провели ряд слідчих розшукових дій та встановили осіб, причетних до злочину. Затримані свою провину визнали.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Затримані особи перебувають під вартою. Їм загрожує тюремний строк.

Читайте також: У військово-спортивному ліцеї вбито 14-річного учня