Суспільство
8 грудня 2015
Володар кримського зоопарку «Казка» попросив Кадирова взяти тварин під особистий захист
Крім того, Зубков сподівається побудувати зоопарк у Чечні.
news-image

Директор парків тварин Олег Зубков написав відкритого листа президенту Чеченської республіки Рамзану Кадирову, з проханням взяти під захист створені ним парки в Криму, а саме Ялтинський зоопарк «Казка» і парк левів «Тайган», передає «Є!» із посиланням на 3652.ru.

У своєму блозі Зубков висловив невдоволення кримською владою. Зубков упевнений, що в блекауте і в його наслідках для Криму винна не Україна з її сьогоднішнім урядом, а ті керівники Криму, які взяли на себе відповідальність 600 днів тому за життєзабезпечення 2 200 000 кримчан.

У тому, що у Криму стався блекаут з такими наслідками, бачу провину насамперед керівництва Криму, - підкреслив директор.
Імітують бурхливу діяльність, займаючись показухою, при цьому дискредитують російську владу і президента нашої країни в наймолодшому регіоні Росії - в Криму. Так президент країни закликає не «кошмарити» малий і середній бізнес, а вони його «кошмарять». А як ще можна назвати їх дії по знищенню Ялтинського зоопарку «Казка» і парку левів «Тайган» ?! - зазначив Зубков.

Директор зоопарку підкреслив, що Кадиров небайдужий до всього, що відбувається в Росії і в світі і що його «на все вистачить».

Я також знаю про те, що Ви, на відміну нинішніх керівників Криму, любите і людей і тварин, а не вибираєте, кому дати генератор, дітям або левам, так як у справжнього господаря їх повинно вистачати і на дитсадок, і на школу, і на зоопарк, - звернувся Зубков до Кадирова.

Крім того, Зубков сподівається побудувати в Чечні  "нестандартний зоопарк, який доставить радість дорослим і дітям".

Читайте також: Прокурорка Криму звинуватила директора зоопарку в піарі на смерті тигренят