Політика
18 грудня 2015
Саакашвілі про інформаційну війну проти нього: "У мене є секретна зброя"
Міхеїл Саакашвілі повідомив, що наразі розгорнута велика інформаційна кампанія на підтримку прем'єр-міністра Яценюка та міністрів уряду, зокрема Авакова.
news-image

Про це очільник Одеської області написав у своєму Фейсбуці, передає «Є!».

Основні українські олігархи дали завдання контрольованим ними телеведучим і журналістам максимально підтримувати Прем'єра і його міністрів в атаках на мене та інших, хто посмів вголос говорити про відродження корупційного неофеодалізму, - повідомив Саакашвілі.

Він такоз розповів, що вчора його знайомих, яких запросили на "ток-шоу  на каналі Коломойського", в останній момент "передзвонили і сказали, що вирішили надати весь час тільки Авакову".

Природно, олігархічні канали готують нові інформаційні атаки напередодні всеукраїнського Антікоррупуіонного форуму, який ми очікуємо у Києві 23 грудня. Цей форум всього лише початок масового пробудження нашого суспільства, - зазначив Саакашвілі.

При цьому він похвалився, що теж має свою "секретну зброю" проти подібних атак.

Великі олігархи забули, що у нас є секретна зброя - фейсбук. Мене взагалі заборонено запрошувати на 1 + 1 і вони зобов'язані щоденно мене очорняти, але подивіться яка активність на моїй ФБ сторінці, так що олігархи навряд чи зможуть мене зупинити методами старої епохи, - резюмував Саакашвілі.

При цьому він доповнив пост фотографією статистики активності на сторінці Фейсбука.

Читайте також: США стали на бік Саакашвілі в його конфлікті з Аваковим