Світ
29 грудня 2015
У Китаї хлопець намагався вловити жінку, яка випала з 11 поверху (відео, фото)
На жаль, шляхетний вчинок юнака не допоміг жертві вижити.
news-image

23 грудня на площі Чунвень міста Енші, що у центральному Китаї, хлопець здійснив спробу спіймати жінку, яка випала з 11 поверху будинку. Про це повідомляє ресурс Mail Online, передає «Є!».

23-річний Фен Нін йшов з друзями повз будинок, з 11 поверху якого з криком випала жінка. Хлопець не міг стояли осторонь й спробував урятувати жертву. Він підбіг й намагався витягнутими руками впіймати жінку, яка падала з шаленою швидкістю.

"Я просто хотів, щоб врятувати її. Я знав, що це було небезпечно, але я не міг стояти осторонь і нічого не робити", - сказав юнак журналістам.

На жаль, юнак лише скалічився, але не зміг врятувати жінку. Реаніматологи зробили все можливе, але жертва померла. Натомість хлопець, який пішов зі служби в армії, щоб отримувати вищу освіту, зараз залишився сам-на-сам зі своїми проблемами. У нього пошкоджені рука і нога. На лікування йому необхідно 80000 юанів, яких у мужнього героя немає.

Викладачі та однокурсники Фен Ніна вирішили його підтримати. Вони збирають кошти на його лікування й допомагають.

За інформацією, подробиці трагічної загибелі жінки поки невідомі. Причиною, через яку вона випала з вікна, з'ясовує поліція.