Суспільство
11 січня 2016
Кейт Міддлтон вагітна втретє
Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, знову чекає на дитину.
news-image

Про це повідомляють британські ЗМІ, посилаючись на джерело в Кенсингтонському палаці, пише «Є!».

За чутками, герцогиня сама розповіла про це на різдвяній вечері, на якому була присутня вся королівська родина.

Кейт і Вільям завжди хотіли багато дітей, - заявив близьке до пари джерело, однак додав, що настільки швидкого поповнення в сімействі вони не очікували самі.

Повідомляється також, що Міддлтон імовірно знаходиться на другому місяці вагітності, а значить, дитина має народитися в середині літа.

Нагадаємо, чутки про вагітність Кейт Міддлтон в пресі з'являються регулярно: у вересні ряд таблоїдів заявив, що вони з Вільямом чекають дитину, але пізніше ця новина була спростована.

На цей раз офіційні представники королівської сім'ї мовчать, що не підтверджуючи і не спростовуючи інформацію. Хоча деякі ЗМІ вже спростували.

Розмови про можливе поповнення в сімействі, найімовірніше, виникли через нездужань, які герцогиня регулярно відчуває в ході публічних заходів. Подібне, пише британська преса, траплялося й раніше з Міддлтон під час першої та другої вагітності.

Нагадаємо, у принца Вільяма і Кейт Міддлтон, які одружилися в квітні 2011 року, вже є двоє дітей: Джордж, який з'явився на світ 22 липня 2013, і Шарлотта, яка народилася 2 травня 2015.

Читайте також: Кейт Міддлтон одягла свою доньку за 745 гривень