Світ
13 січня 2016
У Швеції покарали спортклуб за рекламу з убитими дівчатами
Скандал вибухнув після того, як про рекламні листівки написали в місцевих газетах.
news-image

Ще не встигнувши відкритися, спортивний клуб у Швеції піддався нападкам після публікації рекламних листівок з фотографіями убитих дівчат і написом: «Вони б вижили, якби знали карате», повідомляє «Є!» з посиланням на зарубіжні джерела.

Президент регіональної асоціації карате заявив про обурення у зв'язку з інцидентом і пообіцяв не включати клуб в організацію.

За його словами, подібна політика керівництва спортивного закладу «абсолютно божевільна».

Я був дуже неприємно здивований. Я працюю в спортивній сфері 45 років, але ніколи не бачив, щоб хтось намагався розрекламувати себе таким способом, - підкреслив він.

Скандал вибухнув після того, як фото листівок з'явилося на сторінках шведських газет. Розгнівані читачі забили тривогу і закликали владу покарати керівництво клубу. У результаті в регіональної асоціації було прийнято рішення про виключення закладу.

Тепер клуб не зможе проводити для своїх підопічних іспити по отриманню нового пояса. Це позбавило заклад і без того мізерної аудиторії.

Щоб якось загладити свою провину, директор скандального закладу приніс свої вибачення і обіцяв в якості моральної компенсації провести безкоштовні тренінги для тих, хто прийшов. Рекламну кампанію з фотографіями убитих дівчат також було вирішено припинити.

Читайте також: Кримські продукти спровокували дипломатичний скандал у Нідерландах