Київ
15 січня 2016
СБУ затримала на хабарі в 50 тисяч гривень начальника поліції Голосіївського району Києва
Чиновника спіймали на крупному хабарі.
news-image

Сьогодні, 15 січня, близько 17.30, прокуратура Києва спільно зі співробітниками управління "К" Служби безпеки України затримали на великому хабарі начальника поліції Голосіївського району Києва Бурденюк В.М. та начальника сектора Голосіївського відділу захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України майора поліції Ткачука Ю.О., повідомляє «Є!».

Бурденюк В.М. і Ткачука Ю.О. затримали при отриманні хабарі в 50 тис. гривень за "кришування" суб'єктів торгівлі на території Голосіївського району. Зараз проводиться обшук у будинку підозрюваного. Під час обшуку було знайдено значні суми в доларах. Безумовно, що ці корупційні схеми не могли здійснюватися без відома центрального керівництва МВС.

Раніше начальник МВС України Арсен Аваков неодноразово говорив, що трансформація в поліції дозволить очистити лави МВС і не допустити потрапляння туди корупціонерів. Однак, на практиці, нова поліція не чим не відрізняється від старої міліції. Ті хто розкрадав бюджетні гроші і грабував підприємців, успішно пройшли в Національну поліцію і продовжили займатися своєю злочинною діяльністю.