Світ
17 січня 2016
Прах Девіда Боуї похований в таємному місці
Про місце поховання дізнаються тільки члени сім'ї.
news-image

Прах Девіда Боуї похований в секретному місці, відомому лише його найближчим родичам, передає британський таблоїду Mirror, пише «Є!».

"Про місце поховання Девіда Боуї дізнаються тільки члени сім'ї, які будуть зберігати цю таємницю до кінця своїх днів", - стверджує видання.

Йдеться про вдову музиканта Іман та його дітей - Данкана та Олександрію. Їм Девід і повідав про своє бажання не розкривати місце, де спочине його прах, щоб воно не перетворилося на якусь подобу святині для шанувальників.
Газета нагадує, що, відповідно до побажань музиканта, його кремація також пройшла таємно, тобто без будь-якої церемонії прощання.

"Як і його близький друг Фредді (Меркьюрі), він вирішив, що не хоче, щоб існували його могила або меморіал. Він хотів, щоб його пам'ятали не як монумент, а за те, що він зробив у своєму житті. Найважливішою річчю для нього було збереження його невичерпного творчого спадщини ", - заявив газеті співрозмовник з оточення Боуї.

Mirror у зв'язку з цим стверджує, що згадана спадщина справді величезна і що існує великий каталог невиданих творів Боуї, які можна випускати протягом багатьох років. Свій останній прижиттєвий альбом Боуї випустив за два дні до смерті від раку у віці 69 років.