Політика
10 лютого 2016
Примирення з Путіним смертельно для Європи - Bild
На вихідних в Мюнхені повинна пройти конференція з безпеки - і над нею «знову ширяє смертельний дух умиротворення», пише Bild, пояснюючи, що мова йде про Володимира Путіна «і його безжальної війни в Сирії».
news-image

Як повідомляється в статті видання, на конференції з безпеки будуть вирішуватися долі Алеппо, Європи, Ангели Меркель і її політики з питань біженців, пише «Є!».

При цьому головну небезпеку становить політика умиротворення, впевнений автор статті. Деякі німецькі політики вважають, що з Путіним необхідно співпрацювати, і навіть приїжджали з візитом до Москви, як Хорст Зеехофер, проте «єдине правильне слово щодо путінської війни на знищення проти сирійського Цивільного Населення» знайшла Ангела Меркель, яка назвала її «жахливою», підкреслює видання.
 
Мета Путіна в Сирії - утримати при владі Асада, стверджує німецький таблоїд. Зробити це за допомогою дипломатії виявилося неможливо, тому залишається тільки військове рішення. 
 
Ті, хто продовжує дотримуватися політики умиротворення, тільки підкріплюють план Путіна і надають йому прикриття, «необхідне для його злочинів», а також шкодять інтересам Німеччини та Європи, наполягає автор. На його думку, «переговори з тиранами, деспотами і циніками, такими як Асад і Путін», мають сенс тільки в тому випадку, якщо у них є достовірнаа і страхітлива альтернатива.

Однак президент США Барак Обама не бажає загрожувати комусь американської вогневою міццю і боїться її застосовувати, вважає автор. Нерішучість і бездіяльність Обами і його прихильність політиці умиротворення привели до можливого розпаду ядра ЄС, пише німецький таблоїд.

Дипломатія в Сирії зазнає краху в першу чергу тому, що США позбавили її всякої надійності» - стверджує Bild.


Якщо Захід не проявить в Мюнхені тверду позицію щодо Путіна та режиму Асада, які не обговорить максимально жорсткі санкції проти Москви і встановлення безпольотної зони над Сирією і прийме рішення на користь політики умиротворення, то Путін буде вирішувати сирійський конфлікт військовим шляхом, запевняє видання.
 
Мільйони людей побіжать від бомбардувань в Європу - і ніхто їх не зупинить, бо ні в кого не буде на це морального права. Число біженців значно перевищить то, яке можна було спостерігати в 2015 році, - «і малоймовірно, що єдність Європи і уряд Німеччини вистоять під цим натиском», підкреслює Bild.

Читайте також: Пєсков заявив, що слова Ердогана про окупацію Росією частини Сирії - абсурдні