Співачка Sia розповіла, чому приховує обличчя
Популярна співачка і автор хітів Ріанни і Бейонсе пояснила, для чого їй повністю приховувати обличчя під перукою.
news-image

Австралійська співачка Sia пояснила, чому вона приховує своє обличчя під час публічних виступів, повідомляє TooFab. За словами артистки, цим вона хотіла повернути поп-музиці втрачений колись елемент - загадковість, передає «Є!».

«Десять чи дванадцять років я була співачкою, яка не мала великого успіху. Я була алкоголіком і наркоманом, а потім я почала вести тверезе життя і усвідомила, що більше не хочу бути артисткою, бо, як тільки до мене починає приходити популярність, моє життя дестабілізується », - розповіла Sia.

Вона додала, що не приховує обличчя, якщо поблизу немає камер. За словами Sia, перука, що закриває її обличчя, - це спроба зберегти хоча б частинку приватності. Деякий час співачка уникала великих публічних виступів, але в 2014 році відмовилася від цього принципу.

У лютому новий альбом Sia під назвою This is Acting стартував з першого місця в альбомних чартах. Кліп на пісню Alive з цього диска, випущений у вересні 2015 року, на YouTube вже переглянули понад 34 млн разів. 

Перший альбом Sia вийшов в 1997 році, але успіх до неї прийшов лише 11 років потому, після випуску платівки Some People Have Real Problems. Як автор співачка співпрацювала з Крістіною Агілерою, Бейонсе і Ріанною (хіт Diamonds належить саме її авторству). Sia двічі номінувалася на «Золотий глобус» у категорії «Краща пісня» за саундтреки до фільмів «Бурлеск» і «Енні» і чотири рази - на «Греммі».