Події
20 лютого 2016
У Києві активісти поцупили мобільні телефони і гаманець у працівників розгромленої банківської установи - Нацполіція
Сьогодні у Києві розпочато чотири кримінальні провадження: три – за фактом хуліганських дій, одне – за фактом крадіжки мобільних телефонів і гаманця.
news-image

Як заявили у прес-службі Нацполіції, правоохоронці почали чотири кримінальні провадження: три – за фактом хуліганських дій, ще одне – за фактом крадіжки мобільних телефонів і гаманця, передає «Є!».

Сьогодні поліцейські зі столиці та інших регіонів держави посилено охороняють правопорядок в місцях проведення масових акцій, щоб забезпечити безпеку всіх, хто прийшов вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні. Жоден поліцейський не перешкоджає в цьому. В той же час є чотири повідомлення про порушення закону з боку активістів, розпочаті кримінальні провадження – за фактом хуліганських дій у трьох офісних приміщеннях та крадіжки мобільних телефонів і гаманця у працівників розгромленого банківської установи. Дії кожного активного учасника цих подій оцінять згідно із законом, - йдеться в заяві.

Правоохоронці запевнили, що наразі повністю контролюють ситуацію у столиці і закликають учасників акцій чітко дотримуватися закону.

Читайте також: Активісти заперечують захоплення готелю «Козацький» в Києві