Костянтин Меладзе пояснив, чому він різко розкритикував сукню Джамали
На думку продюсера, публіка зрозуміє композицію спвачки тільки в тому випадку, якщо вона увійде в трійку фіналістів.
news-image

Відомий композитор і музичний продюсер національного відбору на «Євробачення 2016» Костянтин Меладзе у редакції «ФАКТІВ» відповідав на запитання читачів, передає «Є!».

Зокрема, читачів видання здивувала різка позиція продюсера з приводу сукні Джамали.

У відповідь Костянтин Меладзе зазначив, що через неправильну постановку номера, невиразної сукні дійсно можна програти «Євробачення».

Дорікати мене за різкі висловлювання все одно, що нарікати на дзеркало. Від півфіналу до фіналу у Джамали і її команди було два тижні, за які вони, на відміну від груп «The Hardkiss» і «Pur:Pur», майже нічого не встигли вдосконалити. Хоча було досить багато наших спільних пропозицій і варіантів постановки номера. Джамала - це діва. А значить, вона не може виступати у сукні бек-вокалістки або випускниці середньої школи, - стверджує Меладзе.

Він також зауважив, якби Руслана свого часу не пропрацювала до дрібниць свій номер - вона ніколи б не виграла.

«Євробачення» - перш за все телевізійний конкурс. Кожен виконавець виступає три хвилини. За цей короткий час треба прекрасні вокальні дані Джамали і її пісню донести до глядачів. Без цього перемоги не буде. А Джамалі потрібна саме перемога. Якщо Джамала посяде п'яте або десяте місце, на цю пісню ніхто не зверне уваги, - сказав продюсер.

На думку продюсера, публіка зрозуміє композицію Джамали тільки в тому випадку, якщо співачка увійде в трійку фіналістів.

Краще, звичайно, перше місце, - сказав він.
Читайте також: Представник Білорусі на «Євробаченні 2016» зустрічається із зіркою серіалу «Універ»