Події
25 лютого 2016
Скандальному водієві BMW повідомили про підозру в скоєнні злочину
Працівники Головного управління Національної поліції в Києві оголосили водієві BMW Храпачевському повідомлення про підозру у скоєнні злочину.
news-image

Його дії кваліфіковані слідчими як опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, передає «Є!».

Храпачевський не став слухати повний текст підозри, який був оголошений уповноваженим слідчим. Цей факт був зафіксований у присутності понятих та підтверджений відеозаписом. Крім того, підозра була направлена йому з повідомленням поштовим зв'язком. Таким чином слідство, згідно із діючим законодавством, офіційно повідомило Храпачевському про підозру, яку напередодні було погоджено з процесуальним керівником у вказаному кримінальному провадженні, – йдеться у повідомленні.

Так, слідство з'ясувало, що в ніч 7 лютого під час спроби затримання автомобіля, яким керував Храпачевський, один з поліцейських намагався припинити правопорушення і затримати водія. Натомість автомобіль рушив, протягнувши за собою працівника поліції і створивши загрозу його здоров'ю і життю.

Нагадаємо, що в ніч на 7 лютого в Києві внаслідок поранення, отриманого під час переслідування поліцією автомобіля у ніч на неділю, загинув чоловік. Проти переслідуваного поліцією водія BMW відкрили кримінальну справу.

Читайте також: Водій BMW намагається сховатися від слідства (ВІДЕО)