Київ
24 березня 2016
У Києві 24-річна квартирна шахрайка ошукала близько двадцяти громадян
Поліція розшукує зловмисницю - уродженку Рівненської області.
news-image

Як повідомили у київській поліції, на рахунку 24-річної уродженки Рівненської області близько двадцяти ошуканих мешканців столиці, передає «Є!».

Молода жінка розмістила оголошення в мережі Інтернет щодо надання послуг з пошуку оренди квартир.

До неї телефонували люди та домовлялися про щомісячний винайм житла. За оренду помешкання у столиці аферистка вимагала з клієнтів 4-5 тисяч гривень. Правоохоронці встановили, що підозрювана також винаймає офіси в різних районах столиці, куди запрошує замовників для укладення договору. Зловмисниця забирає наперед гроші та дає номер телефону ріелтора, котрий нібито чекатиме орендаря за певною адресою.

Коли ж потерпіла особа прибуває за вказаними координатами, ніхто її, звісно, не зустрічає. А на телефонні дзвінки шахрайка вже не відповідає, - розповіли у поліції.

Столичні правоохоронці звертаються до киян та гостей столиці: якщо у вас є будь-яка інформація стосовно цієї особи, яка вчинила вказані кримінальні правопорушення або ви постраждали від її протиправних дій, звертайтеся за телефонами (044) 425 24 34 або 102.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: Водій намагався запевнити прикордонників, що не знає як 148 мільйонів рублів потрапили до бензобаку його авто (відео)