Світ
31 березня 2016
У Дагестані продовжують тероризувати російську поліцію
У Табасаранському районі Дагестану один поліцейський загинув і один отримав поранення в результаті вибуху.
news-image

У Табасаранському районі Дагестану один поліцейський загинув і один отримав поранення в результаті вибуху. Напередодні в дагестанському Каспійську була підірвана автоколона МВС, передає «Є!», посилаючись на російські ЗМІ.
Представник прес-служби МВС Дагестану, повідомив:

"Об 11:30 при спробі зупинити машину співробітниками поліції водій не підкорився вимогам, проїхав трохи далі, і машина вибухнула.Інформації про людей, які знаходилися в автомобілі, що вибухнув, у відомства доки немає"

Джерело ТАСС в силових структурах повідомило, що поліцейські спробували зупинити автомобіль, після чого почалася гонитва. Під час переслідування автомобіля зі співробітниками прогримів вибух.

ТАСС повідомляє, що силовики намагаються встановити марку машини, що зробити складно, оскільки "вибух був настільки потужний, що автомобіль розірвало на частини". Неможливо також визначити, "скільки в ньому було людей", сказало джерело агентства. Також зазначено, що після спроби зупинити автомобіль той проїхав вперед і вибухнув. Загиблим виявився майор поліції Гасан Муталімов, також поранений сержант Терлан Ахмедов.