У «Ленінграді» була не я: Аліса Вокс розповіла про новий образ
Екс-солістка групи Сергія Шнурова про Лабутени більше не співає, але свій перший сольний кліп «Тримай» представила на виставці Ван Гога в пітерському «Люм'єр-холі».
news-image

У своєму інтерв'ю Woman's Day Аліса Вокс розповіла про нову роботу, хоча говорити про стосунки з Сергієм Шнуровим категорично відмовилася, пише «Є!».

На питання, чи збереже співачка образ "дівчинки-оторви", який був у групі "Леніград", вона відповіла: 

Мій новий образ абсолютно відірваний від тієї історії, яка була в групі. Він мені набагато ближче. Це навіть не образ, це - я. Так що провокаційних витівок від мене не чекайте. Аліса - це Аліса, вона - інша. А мої пісні - це сінті-поп, денс-рок. Я надихалася творчістю груп Depeche Mode і Pet Shop Boys. Моя музика для тих, кому вона припаде до душі. У мене свій шлях. І я рада, що у мене є шанс пройти його від початку до кінця.

Сам Сергій Шнуров вже розкритикував новий кліп екс-солістки групи.

Нагадаємо, співачка прийшла в "Ленінград" в 2012 році, змінивши Юлію Коган. Найбільшу популярність їй принесла пісня "Експонат" про дівчину в "лабутенах". Відео на цю композицію зібрало понад 66 мільйонів переглядів на YouTube. Згодом був скандальний вихід з групи.

 

Читайте також: «Вчасно прогнали бабу»: Шнуров розкритикував новий кліп Аліси Вокс