Київ
26 квітня 2016
У Дарницькому районі зловмисник вчинив вбивство та спробу вбивства з інтервалом у кілька хвилин
За даними фактами розпочаті кримінальні провадження.
news-image

Як повідомили у київській поліції, інформація про перший злочин надійшла в Дарницьке управління поліції вчора о 21.19: на вул. Тепловозній невідомий наніс ножове поранення в шию водієві таксі, передає «Є!»

Зі слів потерпілого, нападником виявився пасажир, який замість оплати за надану послугу почав його бити, а потім вдарив ножем. Коли бійку побачив перехожий, злочинець схопив мобільний телефон таксиста та зник із місця події. 38-річного потерпілого доставили в лікарню, де його прооперували.

А через 20 хвилин дарницькі поліцейські отримали повідомлення про те, що біля озера, неподалік вулиці Драгоманова, знаходиться підозрілий чоловік.

Слідчо-оперативна група виявила на місце події труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. За попередніми даними, смерть чоловіка - 43-річного військовослужбовця, наступила від ножових поранень у голову. Також встановлено, що після вбивства зловмисник забрав сумку, два мобільні телефони, пристрій для відстрілу гумових куль та одяг потерпілого, - повідомили у відомстві.

За прикметами свідків та іншими ознаками вчинення злочинів правоохоронці розглядали версію, що до їх вчинення причетний один чоловік, яка з часом підтвердилася.

У ході проведення необхідних слідчо-оперативних заходів працівники карного розшуку встановили 24-річного киянина, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжких правопорушень.

Затримання відбулося в одному з гуртожитків, тут же під час обшуку правоохоронці виявили відібрані у потерпілих речі.

Відомості про події внесені до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ст. 187 (Розбій), ст. 15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  

Читайте також: «Мені набридло жити» - у київський поліції повідомили подробиці самогубства чоловіка у камуфляжі