Київ
22 червня 2016
На київському ринку продавець стріляв у жінку-покупця, яка йому не сподобалася
Подія трапилася в Дніпровському районі столиці.
news-image

Як повідомили у київській поліції, між продавцем дрібного товару та потенційним покупцем на ринку сезонної торгівлі по вулиці Луначарського, розташованої в Дніпровському районі столиці, виникла конфліктна ситуація, під час якої чоловік застосував травматичну зброю, передає «Є!»

Прибувши на місце, правоохоронці опитали свідків та очевидців даного інциденту.

Своєю чергою підозрюваний, чоловік-інвалід, розповів працівникам поліції свою версію події. За його словами, він на ринку підробляє продажем різних невеличких речей. Коли до нього підійшла незнайомка, її поведінка викликала у нього підозри. Мовляв, замість покупки, вона нібито задумала поцупити його товар.

Спочатку він зробив їй зауваження, а потім дістав свій травматичний пістолет і здійснив кілька пострілів. Перехожі громадяни негайно зателефонували в поліцію та викликали лікарів.

Як пізніше констатували медики: 42-річна жінка отримала тілесні ушкодження черевної порожнини, травми голови та ноги. Потерпілій надали необхідну допомогу, її здоров'ю наразі нічого не загрожує.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Оскільки затриманий чоловік має фізичні вади, то на теперішній час стосовно нього обирається міра запобіжного заходу, не пов’язана з арештом. Досудове розслідування у справі триває.

Читайте також: Кличко пояснив, чому сміття зі Львова привозять у Київ