Події
15 липня 2016
У вантажівці, що протаранила натовп у Ніцці, знайдено посвідчення особи
Влада Франції повідомила про збільшення кількості загиблих внаслідок теракту.
news-image

Посвідчення особи, що належить 31-річному чоловікові, знайдено в вантажівці, що протаранила в четвер увечері натовп на набережній в Ніцці. Про це повідомив інформаційний телеканал BFM TV, передає «Є!»

Agence France-Presse з посиланням на джерела в поліції повідомило, що знайдені документи належали людині з подвійним франко-туніським громадянством. Ім'я власника паперів не розголошується. Чи були це документи водія, поки невідомо.

AFP з посиалнням на дані Міністерства внутрішніх справ Франції повідомило, що кількість жертв теракту в Ніцці зросла до 84 осіб. Крім того, 18 людей перебувають у критичному стані. Раніше влада повідомляла про 80 загиблих.

Нагадаємо, атака з масовими жертвами сталася в четвер увечері на Англійській набережній в Ніцці, де в той момент знаходилися тисячі людей, які дивилися феєрверк на честь Національного свята

Машина набрала швидкість до 60-70 кілометрів на годину і в'їхала в людей. Пізніше з авто відкрили стрілянину. Зав'язалася перестрілка з поліцією і нападник був убитий. Мерія міста назвала подію терактом і закликала людей не виходити на вулицю.

У вантажівці вбивці правоохоронці знайшли гранати та зброю. "Ісламська держава", яку підозрюють у вчиненні злочину, поки що не взяла відповідальність за теракт.

Читайте також: У Ніцці під час теракту загинув українець