Суспільство
15 липня 2016
«Шкода, що відмінили феєрверки» - гламурна росіянка про теракт у Ніцці
Колишня цивільна дружина британського мільярдера поскаржилася, що трагедія сотень жителів Франції зіпсувала прогулянку на яхті.
news-image

Страшна катастрофа, яка забрала життя ні в чому не винних людей на півдні Франції, об'єднала громадян по всьому світу. Однак знайшлися ті, кого трагедія не торкнулася, передає «Є!» із посиланням на Life.

Так, колишня цивільна дружина британського мільярдера 35-річна Христина Сисоєва під час того, що сталося, вечеряла на яхті.

Дівчина розповіла журналісту Life, що через теракт їй та друзям не вдалося подивитися святковий салют. Розпалена веселощами зірка шоу Meet the Russians заявила, що прекрасно проводить час і відчуває себе в безпеці на узбережжі Сен-Тропе.

У мене все добре, тільки шкода, що скасували феєрверки в Сен-Тропе. А так, у нас купа охорони, супер все! Ми відпочивали на яхті, вечеряли, прийшов француз і сказав, що трапився теракт якийсь, тому потрібно їхати, на берег повертатися, ну, і погода погана ще. Ми так засмутилися, хотіли феєрверк подивитися, але цей жах трапився і все скасували. Мене відмінно охороняють, без цього зараз, звичайно, нікуди. З моїми діамантами на вулицю не вийдеш. Потрібно мінімум два охоронці, щоб охороняли коштовності, - сказала Христина.