Суспільство
27 липня 2016
Олена Притула вперше прокоментувала вбивство Шеремета
Також вона розповіла про останній вечір з загиблим.
news-image

Керівник інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула вперше прокоментувала вбивство журналіста Павла Шеремета. На своїй сторінці в Facebook вона висловила впевненість, що вбивць знайдуть, передає «Є!»

Також Притула розповіла про останню розмову з Шереметом.

В останній наш вечір ми намотували круги з Павлом, збираючи заповітні 10 тисяч кроків. Перед цим він прочитав пост Сергія Іванова, який написав чергову гидоту про мене. Паші було дуже боляче, ми витратили останню нашу розмову на цього покидька. Ми говорили про те, що у деяких людей є покликання - приносити іншим людям біль. У той момент ми не знали, що є ще й інші люди, які вже виношували план його вбивства. Я свідомо ставлю знак рівності між тими, хто його підірвав, і тими, хто в останній вечір отруїв його життя.Так не можна. Треба покласти край цьому цькуванню і ненависті у Facebook. Це вбивство словом, - написала Притула.
Розривати на шматки можна не тільки бомбою. Більше винні ті, хто проплачує цю ненависть. Я впевнена, що слідчі знайдуть вбивць. Але давайте самі не вбивати один одного, - резюмувала вона.

Нагадаємо, Павло Шеремет був убитий вранці 20 липня на перехресті вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького в Києві. Шеремет виїхав із дому і проїхав до перехрестя всього кілька десятків метрів. За попередніми даними, при вбивстві журналіста використовувався вибуховий пристрій із дистанційним управлінням. Зазначимо, що авто належало Притулі - цивільній дружині Павла.    

Читайте також: Вибухівку під автомобіль Шеремета заклала жінка (відео)