Київ
13 жовтня 2016
У Солом`янському районі столиці на вулиці викрали людину
Правоохоронці шукають чоловіка та осіб, причетних до його побиття і зникнення.
news-image

Як повідомили у ГУНП в м.Києві, до Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки: неподалік продуктового магазину по бульвару Івана Лепсе семеро осіб в чорному одязі побили перехожого, взяли його під руки та посадили у автомобіль "Фольксваген" білого кольору, передає «Є!»

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили ще одного свідка злочину. Чоловік повідомив слідству: розмовляв по мобільному телефону і побачив, як група осіб вийшли з автомобілів срібного кольору "Ford transit" та "Chevrolet Epica", почали бити хлопця, а потім потягнули його до автомобіля "Ford transit" та силою заштовхали всередину, - розповіли у відомстві.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення місцезнаходження чоловіка та затримання осіб, причетних до його побиття і зникнення.

Читайте також: На Полтавщині двоє сестер убили чоловіка