Події
12 листопада 2016
У «ДНР» заявили про затримання винних у смерті Мотороли
Заарештували 6 українських націоналістів
news-image

Так зване «міністерство держбезпеки ДНР» повідомило про затримання в окупованому Донецьку шести членів «українського націоналістичного угруповання», нібито причетних до вбивства терориста Арсена Павлова (Мотороли).

Про це повідомляє в суботу російський Інтерфакс з посиланням на так зване міністерство держбезпеки ДНР, передає «Є!».

11 листопада в результаті проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів у Донецьку затримано шістьох активних членів української націоналістичної організації Misanthropic Division, лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство легендарного командира підрозділу «Спарта» Арсена Павлова, більше відомого як Моторола, - сказав журналістам представник прес-служби "МДБ ДНР».

 

За його словами, в цей час відносно затриманих проводяться оперативно-слідчі дії, вони дають свідчення про обставини вчинення злочинів терористичної та екстремістської спрямованості».

Активісти Misanthropic Division підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби на території республіки, - стверджує представник «міністерства».

Він також запевняє, що нібито «всі терористичні і диверсійні акції в ДНР і ЛНР проводяться СБУ в рамках затвердженого оперативного задуму, метою якого є активізація внутрішніх протиріч між лідерами республік Донбасу, створення передумов та умов для силового протистояння між ними».