Суспільство
21 листопада 2016
Листування Мотороли з дружиною та коханкою - хакери опублікували матеріали з телефона бойовика
Хакери продовжують публікувати листування та відео вбитого бойовика.
news-image

У Мережі опублікували чергову порцію матеріалів з телефону вбитого бойовика Арсена Павлова, відомого під прізвиськом "Моторола". Матеріали виклав у Facebook активіст InformNapalm Михайло Кузнєцов, передає «Є!»

Він стверджує, що ці дані передали активісти з Українського Кіберальянсу.

Зокрема наведено листування бойовика з дружиною та коханкою, яке мало місце у лютому 2016 року. 21 лютого Моторола був у Ростові, а перед тим скаржився коханці Любі на те, що дуже нервує через поїздку, і що "А.І. дуже злий". Одночасно з коханкою бойовик листувався з дружиною, з якою у повідомленнях був менш лагідним, ніж з коханкою.

Хочу вам підняти настрій перед початком робочого тижня. Нижче  - листування зі зламаного телефону Мотороли, яке нам передали хактивісти з Українського Кіберальянсу. Якщо коротко, то в листуванні розкриті деталі поїздки Мотороли у Ростов до коханки Люби (є думка що Люба - не просто дівчина, закохана в терориста, а людина, яка виконував певні завдання ФСБ, як їх ще називав Моторола - "старші брати").

Кохана - Коленкіна, дружина

Люба - коханка

Incomming - пишуть Моторолі

Outgoing - моторола пише, - написав Кузнєцов.


Також активісти опублікували кілька відео бойовика, на одному з яких той разом з іншими чоловіками у військовій формі тестує дрон. На іншому відео він вихваляється дроном зі словами "ось як треба працювати".

Нагадаємо, 16 жовтня 2016 року у Донецьку загинув один з найбільш розпіарених і жорстоких бойовиків угрупування "ДНР" Арсен Павлов, більш відомий на прізвисько "Моторола". За попередньою інформацією, Павлов підірвався в ліфті будинку, в якому проживав разом з дружиною і дітьми. Один із лідерів донецьких сепаратистів Денис Пушилін сказав, що спрацював саморобний вибуховий пристрій, крім "Мотороли" постраждали ще кілька людей. В МВС України відповідальність за вбивство покладають на спільників бойовика. Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко звинуватив у цьому керівництво та посадовців української СБУ.