Шоу-біз та культура
21 листопада 2016
Відомо ім'я нової коханої Бреда Пітта
Американські ЗМІ вийшли з сенсаційною новиною про роман Пітта з молодою актрисою.
news-image

Поки Джолі шукає черговий привід зробити Бреду ще більш жорсткий удар у війні за дітей, сам актор вирішив жити далі і віднайти своє кохання, передає «Є!», посилаючись на "Бджола".

Днями у ЗМі з’явилася інформація, що Бред Пітт закоханий у відому акторку, ім’я якої поки не розголошується. Світ почав активно висувати свої припущення, хто б це міг бути, проте достовірної інформації так і не було. Але тепер прихильники дізналися, хто ж та таємнича жінка, яка підкорила серце відомого красеня Голівуду.

Активно поширили чутку про те, що Пітт має стосунки з молодою і перспективною акторкою, яка вже встигла сподобатися мільйонам глядачів по всьому світу. Нею стала зірка «Загону самогубців», виконавиця яскравої ролі Харлі Квінн, актриса Марго Роббі.

Інсайдери розповідають, що саме ця 26-річна красуня допомогла Пітту вийти із депресії і надала сил боротися за своє чисте ім’я та дітей. Саме ця жінка змусила актора таки з’явитися на промо-кампанії його фільму «Союзники» і вселила у актора впевненість і силу. Жінка навіть покинула свого бойфренда, сценариста Тома Акерлі, з яким мала досить тривалий роман.

Інформатори розповіли, що актор дуже захоплений актрисою і намагатиметься всіма силами завоювати її серце і збудувати серйозні стосунки.