Суспільство
24 січня 2017
У Києві двірник зґвалтував 8-річного хлопчика
33-річний злочинець помітив дитину у маршрутці та прямував за нею до будинку.
news-image

У Києві оперативники затримали зловмисника за зґвалтування 8-річного хлопчика, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Подія трапилася в Подільському районі столиці. Зараз підозрюваний перебуває під вартою.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що 33-річний уродженець Дніпропетровської області помітив малолітнього хлопчика, який сів у маршрутне таксі. Зловмисник сів біля нього та почав розмову на непристойні теми.

Приїхавши на зупинку, чоловік направився за малолітнім до його будинку та зайшов із ним до парадного. Коли в під’їзді нікого не було, зловмисник почав погрожувати дитині і нецензурно висловлюватися. Силою зняв із хлопчика одяг, після чого задовольнив свою статеву пристрасть неприроднім способом, - йдеться в повідомленні відомства.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину. Він - неодружений, у столиці працював двірником.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) Кримінального кодексу України, та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: У поліції прокоментували блокування в'їздів до Києва
Читайте також: Спосіб повернення півострова буде збройним - комбат «Криму»
Читайте також: У Польщі оприлюднили документ про відмову від проукраїнського курсу