Події
18 лютого 2017
Опубліковано розклад подій на дні пам'яті героїв Небесної сотні
ВУкраїнському будинку 18 лютого о 12:00 відкриється виставка робіт 42 фотокореспондентів, доповнена експонатами музею "Революції гідності".
news-image

Директор державної установи "Меморіальний комплекс Героїв Небесної сотні - музей" Революції гідності "Ігор Пошивайло анонсував проведення заходів в пам'ять Небесної сотні в Києві з 18 по 20 лютого. Про це він повідомив на брифінгу, інформує «Є!», з посиланням на ukranews.com.

"Саме до цих днів ми анонсуємо цілий ряд заходів спільно з нашими партнерами, зокрема Українським домом", - сказав Пошивайло.

За його словами, в Українському будинку 18 лютого о 12:00 відкриється виставка робіт 42 фотокореспондентів, доповнена експонатами музею "Революції гідності".

О 13:00 того ж дня відбудеться презентація нового видання збірки поезії поетеси Тетяни Тимошенко.

19 лютого в 15:00 відбудеться прем'єра вистави "Ми - Майдан", сюжет якого заснований на спогадах учасників "Революції гідності", у виконанні муніципального театру "Колесо".

20 лютого в 10:00 на алеї Небесної сотні відбудеться панахида, о 17:00 заплановано проведення акції "Запали свічку пам'яті".

Пошивайло додав, що в ці дні будуть проводитися безкоштовні екскурсійні тури по місцях "Революції гідності".

За його словами, в ці дні також буде проводитися виставка "Відважні наші герої" в правій галереї торгового центру "Глобус". Виставку можна відвідати до 21 лютого.

Також 18-20 лютого відбудеться "Триденна пелюсткова хода", про це йдеться на сторінці заходу в Facebook.

"У суботу та неділю о 16:00 збираємось біля стели, в понеділок о 19:00. Буде вільний мікрофон, театральна постановка, яка символізує події на Майдані, в Україні і в усьому світі. Після чого буде хід, під час якого ми обійдемо місця боротьби і посиплемо пелюстками квітів там, де проливалася кров Героїв ", - сказано в повідомленні.

Ще 18 лютого в 19:00 відбудеться концерт-спектакль "Я - Романтика" за участю хору Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва. Спектакль присвячений пам'яті жертв трагічних подій в Україні. Вистава проведуть в артистичній вітальні Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

19 лютого в Українському домі о 16:30 відбудеться дискусія і спогади "Зріз пам'яті" про події Революції Переваги.

Читайте також: Поліцією був затриманий директор Фонду захисту інвалідів за величезну взятку