Політика
16 березня 2017
Рабинович про зміни до Кримінально-процесуального кодексу: «Цей антинародний закон пройшов, тому що його підтримав «Оппоблок»»
Український парламент прийняв зміни до Кримінально-процесуального кодексу, які перетворюють країну на поліцейську державу.
news-image

Завдяки народним депутатам з "Опозиційного блоку" і нардепу Миколі Скорику, зокрема, український парламент прийняв зміни до Кримінально-процесуального кодексу, які перетворюють країну на поліцейську державу. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і ЛІДЕР "За Партії життя" Вадим Рабинович.

Інформує «Є!».

"Сьогодні в залі Верховної Ради проголосовані зміни до Кримінально-процесуального кодексу, які перетворюють Україну на поліцейську державу. Цей антинародний закон, який зміцнює владу, пройшов, завдяки тому, що його підтримали народні депутати "Оппоблока". І це незважаючи на те, що ще вранці "Оппоблок" повідомив, що не буде більше голосувати за закони влади. Принциповості вистачило на дві години ", - написав народний депутат.


Рабинович також закликав звернути увагу на те, що вирішальним, за його словами, можна вважати голос, "відданий владі народним депутатом Миколою Скориком". 

"Так-так, тим самим Скориком, який ще недавно кричав про свою опозиційність. Одеський депутат Скорик, очевидно, вважає, що одесити і інші громадяни України нічого не бачать, не чують і не розуміють. Ні, Микола, народ все пам'ятає - і згадає тим, хто проголосував за цей знищуючий демократію закон. Ганьба. Цікаво, йому хоч соромно? »- Констатував Рабинович.
Читайте також: Вадим Рабинович провів 19 зустрічей із депутатами Польщі, Бельгії та Німеччини
Читайте також: Нацрада опублікувала рейтинг телеканалів за відсотком україномовного ефіру
Читайте також: Суд вперше конфіскував судно за входження в порти Криму