Події
15 січня 2015
«Прокуратура» бойовиків «ДНР» порушила справу за фактом розстрілу пасажирів автобуса під Волновахою
"ДНР" ображена, що представники місії ОБСЄ не залучили до групи з розслідування подій у Волновасі уповноважених з "ДНР"
news-image

«Прокуратура Донецької народної республіки порушила кримінальну справу за фактом розстрілу автобуса з мирними громадянами під Волновахою», - заявила «уповноважений з прав людини» «ДНР» Дар'я Морозова. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо із посиланням на Інформатор.

«Представники місії ОБСЄ з приводу трагедії під Волновахою обіцяли провести своє швидке та якісне розслідування. Однак пропозиції залучити в групу представників ДНР ми не отримували, - зазначила омбудсмен "республіки". - При цьому прокуратура України зі свого боку так і не порушила кримінальну справу за фактом обстрілу автобуса », - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 13 січня близько 14.15 під час артобстрілу бойовиків блокпоста №5, розташованого поруч з містом Волноваха Донецької області на автодорозі «Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь», загинуло 12 осіб і поранено 16 пасажирів автобуса сполученням Златоустівка - Донецьк. Також поранення отримали співробітник батальйону спецпризначення і боєць прикордонної служби. Міліція опублікувала докладні списки загиблих і постраждалих.