Київ
27 листопада 2017
З 15 грудня на Співочому полі почне працювати новорічне містечко з 70-метровими гірками
У містечку функціонуватимуть три гірки для дорослих (70 м) і три - для дітей (30 м). Вхід на територію фестивалю вийде відвідувачам у 50 грн.
news-image

З 15 грудня по 30 січня на Співочому полі у Києві працюватиме новорічне містечко. На його території буде розташовано гірки для катання на повітряних подушках, виставка снігових та льодових скульптур, а також контактний зоопарк. Про це повідомляє прес-служба "Київзеленбуду", повідомляє «Є!» з посиланням наи 112.

Як наголошується, всього в містечку функціонуватимуть три гірки для дорослих (70 м) і три - для дітей (30 м). Вхід на територію фестивалю вийде відвідувачам у 50 грн.

Раніше повідомлялося, що в центральних районах Києва з 29 листопада по 31 січня обмежать рух транспорту через новорічні та різдвяні свята. Зазначалося, що діятиме обмеження руху транспортних засобів (крім міського пасажирського транспорту, який працюватиме в звичайному режимі) вздовж Володимирського проїзду (від № 23 на вул. Софійській до Михайлівської площі) і на вул. Володимирській (від пров. Рильського до Володимирського проїзду). З 29 листопада 2017 до 31 січня 2018 рух транспорту також заборонять вздовж Володимирського проїзду - від вул. Малої Житомирської до Михайлівської площі.

Читайте також:Танець на снігу. Apple створила відеоролик до зимових свят (відео)

Читайте також:«Укрзалізниця» призначила 7 додаткових поїздів на новорічні свята та Різдво