Події
27 квітня 2018
Абітурієнти не зможуть вступити до вишу без ID-картки: нагадування від Міносвіти
Вступати до вишів за свідоцтвом про народження можуть тільки ті абітурієнти, яким 14 років виповнилося після 1 травня 2018 року.
news-image

У разі проблем з отриманням ID-картки майбутнім випускникам необхідно оперативно звернутися до Державної міграційної служби. Вступати до вишів за свідоцтвом про народження можуть тільки ті абітурієнти, яким 14 років виповнилося після 1 травня 2018 року. Всім іншим варто заздалегідь потурбуватися про отримання паспорта у формі ID-картки.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Відзначається, що у ДМС на запит Міносвіти інформують, що вперше паспорт громадянина України видається не пізніше, ніж через 20 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети на його отримання.

"Якщо ж з дня подачі заяви минуло більше часу, але ID-картку ви не отримали, то треба звернутися за роз’ясненням до відповідного територіального підрозділу (куди були подані документи) або управління ДМС у вашому регіоні", – мовиться у повідомленні МОН.

Крім того, можна звернутися безпосередньо до ДМС за номером гарячої лінії (044) 278-50-30 або в будь-який інший спосіб.

Читайте також: Працівниця ЖЕКу з Дарницького району Києва Працівниця ЖЕКу з Дарницького району Києва задекларувала дорогий електромобіль задекларувала автомобіль Tesla Model S
Читайте також: Абітурієнти з Криму і Донбасу зможуть вступати до вишів без ЗНО