Резонанс
18 серпня 2018
Дизайнерський одяг дружини Омеляна продається у Криму та в Росії (аудіо)
Товари на ці території доставляє інтернет-магазин Farfetch, з яким у дружини міністра інфраструктури України Володимира Омеляна – Світлани Бевзи укладено контракт.
news-image

Про це у Facebook повідомив журналіст Олександр Дубинський, який зателефонував у російський інтернет-магазин, де йому підтвердили відповідну інформацію, передає «Є!».

Щоб закінчити епопею з міністром інфраструктури Омеляном, який забороняє українцям їздити в "Рашку", але не забороняє своїй дружині продавати в "Рашці" сукні (через Грузію, з відходом від сплати податків в Україні). Публікую аудіо-запис дзвінка в московське представництво інтернет-магазину Farfetch, з яким у дружини Омеляна укладений контракт, – мовиться у повідомленні журналіста.
Московське представництво з радістю привезе і доставить вам одяг дружини Омеляна за будь-якою адресою в РФ. А також до Криму. Який бренд Bevza вважає російським,– додав Дубинський.

Журналіст також вказав посилання, перейшовши за яким, можна прослухати його розмову з російським магазином про бренд дружини Омеляна.