Війна
18 лютого 2015
Артемівськ заповнений втомленими, брудними, але задоволеними військовими з Дебальцевого
Скупчення військової техніки і машин швидкої допомоги городяни спостерігали у міських лікарнях, куди звозять поранених
news-image

Сьогодні весь день в Артемівську спостерігається підвищена концентрація військової техніки. Багато жителів бачили колони машин, що перевозять військових. Найближчим часом очікується вихід ще двох колон українських військовослужбовців з Дебальцевого. Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному бріфінгеспікер штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на сайт міста Артемівська 06274.com.ua

Скупчення військової техніки і машин швидкої допомоги городяни спостерігали у міських лікарнях, куди звозять поранених, а також у військовій частині. З цього приводу йде активне обговорення в соцмережах і на форумах:

 

 

"В Артемівську зараз коїться щось неймовірне, по місту йдуть колони з втомленими, брудними, але задоволеними солдатами, всі вітають один одного. У центрі міста посеред дороги стоїть танк, на ньому сидять солдати і просто відпочивають, і так по всьому місту. Звідусіль виходять солдати по 2-3 людини і шукають своїх ", - повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук Валерій Тудвасев.

Як вже повідомлялося раніше сьогодні, 18 лютого, Збройні сили України виводять підрозділи сил АТО з Дебальцевого. На даний момент вже виведено 80% українських підрозділів з цього сектора.

Читайте також: Події в Дебальцевому відкрили Берліну очі