Суспільство
25 лютого 2015
Міліція Полтави викрила бордель
У Полтаві працівники міліції викрили будинок розпусти
news-image

У Полтаві працівники міліції викрили будинок розпусти. Звідницею була 39-річна місцева мешканка, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Подробности.

Жінка знайомилася через відповідні сайти в інтернеті з багатими чоловіками і пропонувала їм сексуальні послуги. За годину "роботи" брали з клієнта від 500 до півтори тисячі гривень. Прибуток повія та звідниця ділили порівну.

На так звану "фірму" працювали жінки, переважно із довколишніх сіл та містечок. Під час одного з таких сеансів жриць кохання затримали на гарячому. Дівчатам загрожує штраф до 170 гривень. А от організаторка бізнесу може провести за ґратами 5 років.

"Під час одного з таких знайомств нею було запропоновано послуги 22-річної молодої дівчини, яка теж проживала у сільській місцевості по наданню послуг інтимного характеру. Разом вони прибули до міста Полтава, де ця дівчина надавала інтимні послуги за грошову винагороду в сумі 1000 гривень", - говорить Тетяна Іщенко, працівник відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми.