Дженніфер Лопес і Ніколь Шерзінгер отримали по одному мільйону доларів за спів на весіллі
Зірки заспівали на весіллі 50-річного мільйонера Санжая Хіндужа і дизайнерки Ану Махтані
news-image

Співачки Дженніфер Лопес і Ніколь Шерзінгер прийняли запрошення однієї з найбагатших сімей Індії виступити на сімейному святі – весіллі 50-річного мільйонера Санжая Хіндужа і дизайнерки Ану Махтані, пище Є ! Єдність.інфо із посиланням на Сегодня.

Повідомляється, що перфоманс кожної з виконавиць обійшовся Санджай і Ану в 1 мільйон доларів. Американські діви прилетіли в індійське місто Удайпур, де їх поселили в шикарні апартаменти, вартість однієї ночі в яких коштує 4600 доларів. Крім покладеного гонорару співачкам піднесли традиційний одяг індійок – сарі.

Крім зірок першої величини в музиці, сім'я також найняла кількох акторів Боллівуду, які б розважали гостей на триденному святі. До слова чисельність запрошених просто приголомшує – святкувати весілля Хіндужа і Махтані зібралися 16 тисяч гостей, а вшановували гостей стравами з 16-ти різних країн світу. Повідомляється, що понад 200 літаків було заброньовано, щоб всі гості прибули на весілля у визначений термін. В аеропорту гостей зустрічали водії на BMW преміум-класу, щоб доставити до готелю.

Читайте також: Наречена в Індії змінила чоловіка безпосередньо на весіллі