Спорт
13 квітня 2020
«Барселона» знаходиться під загрозою банкрутства
Кандидат у президенти "Барселони" Віктор Фонт вважає, що іспанський топ-клуб знаходиться під загрозою банкрутства.
news-image

Кандидат у президенти "Барселони" Віктор Фонт вважає, що іспанський топ-клуб знаходиться під загрозою банкрутства.

Про це повідомляє Еспресо.

Протягом довгого часу ми попереджали, що "Барселона" рухається прямо до ідеального шторму. Клуб має замінити краще покоління футболістів у своїй історії, побудувати новий спортивний комплекс і боротися проти компаній з величезними фінансовими ресурсами. Ми пережили засудження клубу у справі Неймара, суперечки між гравцями, співробітниками, перевірку у справі соціальних мереж. Додайте нестійку спортивну політику, розкладання директорату і істотне зниження доходів у зв'язку з коронавірусів. Клуб знаходиться під загрозою економічного і морального банкрутства. Гру закінчено", - сказав Фонт.

Віктор Фонт є підприємцем у сфері технологій, засновник компанії, що управляє Delta Partners.

У 2021-му році відбудуться вибори президента "Барселони", на яких Фонт вважається головним конкурентом нинішнього очільника клубу Хосепа Бартомеу.

Нагадаємо, міжнародна федерація баскетболу (ФІБА) прийняла рішення про перенесення чоловічого чемпіонату Європи з 2021-го на 2022 рік.

Як стало відомо, нападник "Реал Мадрида" Лука Йович порушив карантин, щоби провідати свою вагітну подругу, модель Софію Мілошевич. 22-річний спортсмен, якому рекомендувалося побути два тижні в ізоляції після імовірного контакту з людиною, інфікованою коронавірусом, не послухався та злітав із Іспанії до рідної Сербії.

Також стало відомо, що у вівторок, 17 березня УЄФА ухвалив остаточне рішення про перенесення фінальної частини Євро-2020 через пандемію коронавіруса. Згідно з вердиктом, чемпіонат Європи відбудеться влітку 2021 року.

Читайте також:У світі кількість інфікованих коронавірусом перевищила 1,8 мільйона