Суспільство
28 жовтня 2016
Російський актор Михайлов сказав, що у труну ляже з георгіївською стрічкою
Актор називає себе "колорадом".
news-image

Відомий радянський і російський актор Олександр Михайлов відвідав окупований Донецьк і запевнив, що ніколи не розлучиться з георгіївською стрічкою, передає «Є!» із посиланням на Коментарі.

В ході спілкування з журналістами Михайлов запевнив, що він «колорад».

Я - один з тих, хто має безпосереднє відношення до організації акції «Безсмертний полк». І після того, як нас назвали «колорадами», я так і кажу: «Так, я - колорад». Але я з Георгіївською стрічкою ніколи не розлучуся. У труну ляжу з цією стрічкою, але ніхто не заборонить мені її носити. Особливо ті, хто марширує з іншими відзнаками, під іншими прапорами і труять російський народ, - цитують Михайлова сепаратистські ЗМІ.

Артист також вважає, що русофобські настрої в Україні вирощували десятиліттями.

Я знаю, звідки ноги ростуть. Не за рік і не за два все сталося. Русофобія зрощувалась десятки років поспіль. Пам'ятаю, коли наш флагманський крейсер на навчаннях під Севастополем не міг навіть пострілу зробити, без дозволу української Ради. Це катастрофа! Коли Тимошенко верещала, що потрібно потопити останнього російського матроса в водах Чорного моря. Давно чую всі ці крики: «Геть москалів!» І висловлювання на кшталт: «Україна - не Росія». А стравили нас західні господарі української «еліти». Їх давня мета - погубити Росію, - зазначив артист.

Повідомляється, що Михайлов планує провести в Донецьку кінофестиваль. За його словами, це питання він обговорить з ватажком «ДНР» Олександром Захарченком.

Читайте також: Сьогодні - День визволення України від фашистських загарбників