Події
16 листопада 2016
ДТП на Житомирщині: зіткнулись вантажівка та рейсовий автобус, є постраждалі (фото)
55-річний водій автобуса помер.
news-image

Сьогодні, 16 листопада, близько 7.50 на 16 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля «ДАФ» та рейсового автобуса «Еталон», який здійснював перевезення пасажирів з Бердичева до Житомира, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Житомирської поліції.

Станом на 10.30 до медичних закладів каретами «швидкої допомоги» госпіталізовано 17 людей – водій і пасажири рейсового автобуса. Наразі відомо, що 55-річний водій автобуса помер. Медики борються за життя ще одного з пасажирів, 37-річного житомирянина, який у момент ДТП знаходився найближче до керманича. Нині він у реанімації з тяжкими травмами. Відомості про інших потерпілих встановлюються, - йдеться в повідомленні відомства.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Житомирській області та Житомирського відділення поліції ГУНП.

За попередньою інформацією, водій вантажівки «ДАФ», 34-річний житель Дніпропетровської області, в умовах ожеледиці не впорався з керуванням. У результаті великогабаритну фуру винесло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з пасажирським автобусом. У фурі, яка їхала з Харкова і рухалася у напрямку м. Бердичева, знаходилися водій та його напарник. Обидва внаслідок ДТП не постраждали.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування усіх обставин.

Читайте також: «З гранатою та пістолетом» - у Росії повідомили про затримання «українського розвідника»
Читайте також: У столиці п'яний депутат влаштував перегони та ДТП з трьома авто (відео)
Читайте також: Заступника мера Слов’янська затримано на багатотисячному хабарі