Резонанс
22 червня 2017
Максим Поляков стверджує, що його помічницю «пресують»
Нардеп повідомив, що гроші на заставу дівчини вже знайдені.
news-image

Моя помічниця знаходиться в напівпритомному стані, її пресують та вимагають, щоб вона дала покази проти себе та проти мене. Про це повідомив журналістам у кулуарах парламенту нардеп від "Народного фронту" Максим Поляков, передає кореспондент «Є!»

"Всі звинуваченні НАБУ - чистий фейк. Організація, яка стверджує, що рік викривала злочинну діяльність, знайшла мою помічницю, яка, до речі, не є підслідною НАБУ. Навіть рівень хабара - 7,5 тисяч доларів - це рівень дільничного інспектора Солом'янського району, а не НАБУ, яке начебто цілий рік займалося цією справою.

У мене питання до Ситника - якщо ти так серйозно займався справою, вів злочинців і стверджуєш, що я керував ОПГ, скажи, чому після того, як водію передали 200 тис. дол ви не дочекалися, поки водій передасть ці гроші мені? Чому? Тому що звинувачення - чистий фейк, провокація Ситника. Це особиста помста проти мене", - сказав Поляков.


Нардеп зауважив, що необхідну суму на заставу помічниці вже знайшли її батьки.

Нагадаємо, вчора генеральний прокурор Юрій Луценко вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Максима Полякова, в діях якого вбачаються ознаки хабарництва на суму 7500 дол
Як відомо, вчора Солом'янський райсуд Києва взяв під варту помічницю народного депутата Максима Полякова Тетяну Любонько на два місяці з можливістю внесення застави в розмірі 160 тисяч гривень.

Напередодні стало відомо, що 19 червня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали охоронця нардепа від БПП Борислава Розенблата під час отримання хабара.
Згодом стало відомо, що у цій справі затримали 6 осіб: помічника нардепа, двох охоронців і трьох представників об’єднання "Депутатський контроль". Їм повідомили про підозру в отриманні 300 тисяч доларів хабара для передачі Бориславу Розенблату і Максиму Полякову.

Читайте також: Нардеп Поляков вимагає відставки директора НАБУ Ситника
Читайте також: «Я готовий сісти у тюрму разом із Лозовим» - Олег Ляшко