Резонанс
23 червня 2017
«У вимаганні грошей та шантажі брав участь особисто Ігор Гужва» - Дмитро Лінько
Нардеп зауважив, що сам звернулася до правоохоронних органів.
news-image

У вимаганні грошей та шантажі брав участь особисто головний редактор видання Страна.ua Ігор Гужва. Про це повідомив журналістам у кулуарах парламенту нардеп від Радикальної партії Дмитро Лінько, передає кореспондент «Є!»

Нардеп  зауважив, що сам звернулася до правоохоронних органів.

"Я політик і не збираюся відкуповуватися і вестися на шантаж. Хочу сказати, що подібними методами російські сили намагаються брати на гачок українських патріотичних політиків, шантажувати та впливати на українську політику. Я впевнений, що правоохоронцям потрібно перевіряти, звідки керуються та фінансуються й інші "кремлівські рупори", такі, наприклад. як телеканал Інтер", - сказав Дмитро Лінько.
Він зазначив, що докази злочину, зокрема, відео- та аудіоматеріали наразі знаходяться у правоохоронних органах.

"Деталі переговорів і всієї справи, на жаль не можу розголошувати. Але, думаю, що з часом частина цих доказів може бути розсекречена для публікації у ЗМІ", - сказав нардеп.

Нагадаємо, вчора головний прокурор Ігор Луценко повідомив у Фейсбуці, що матеріалами ДФС і прокуратури м. Києва поліцією затримано головного редактора видання Страна.ua І. Гужву, який вимагав і отримав 10 тис дол за нерозміщення компроментуючих матеріалів на діючого політика.  У слідства наявні відео та аудіо докази.