Події
25 липня 2017
У Коломиї 16-річний студент до напівсмерті побив депутата
Студент, у якого раніш не було проблем із законом, затриманий.
news-image

У понеділок, 24 липня, в Коломиї 16-річний студент другого курсу місцевої профтехучилища до напівсмерті побив колишнього віце-мера міста Тараса Яворського.

Про це повідомив начальник поліції коломийок Остап Білейчук місцевому телеканалу НТК, інформує «Є!», з посиланням на hvylya.net.

Бійка сталася біля залізничного вокзалу близько 5-ї години ранку. Яворський знаходився в компанії ще двох чоловіків. Біля цілодобового магазину, який розташований напроти вокзала, між ним і студентом виникла сварка, яка тоді переросла в бійку.

«Дана людина (студент) завдало декілька ударів в потерпылого унаслідок чого Тарас Орестович впав. Дана особа продовжувала наносити удари ногами чим заподіяла тяжкі тілесні ушкодження », - розповів поліцейський.

Яворський знаходиться в лікарні Івано-Франківська, де йому зробили операцію. В нього діагностували струс мозку, перелом кісток черепа, множинні забої м'яких тканин голови та обличчя. За словами Білейчука, мужчина знаходиться у важкому стані.

Студент, у якого раніш не було проблем із законом, затриманий. Він співпрацює із слідством і визнає свою провину. За інформацією поліції, стосовно нього порушена кримінальна провадження у ч.1 ст.121 Кримінального кодексу - умисне тяжке тілесне ушкодження.

Яворському 47 років. У 2011-2015 роках він був першим заступником міського голови Коломиї. Був бізнес-партнером родини міського голови Ігоря Слюзара за будівельним бізнесі.

Читайте також: Австралієць побував у 50 країнах, не використовуючи літак
Читайте також: В світлий час доби, незаконні збройні формування практично дотримувалися перемир'я, - штаб АТО