Політика
10 липня 2020
Анастасія Приходько: «80 грн за стояння під судом за Порошенка»
Анастасія Приходько записала відеозвернення в якому заявила, що більшість людей, які приходять під суд, щоб підтримати Петра Порошенка, роблять це за гроші.
news-image

Співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці у Фейсбук записала відеозвернення в якому заявила, що більшість людей, які приходять під суд, щоб підтримати експрезидента України Петра Порошенка, роблять це за гроші. І за  це вони отримують 80 гривень за годину.

Телеведуча Лариса Волошина розгромила слова Анастасії Приходько:

Вона його за муки полюбила, а він її за співчуття до них. Трапилося мені побачити, як співачка Анастасія Приходько розповідає своїм фанатам, що мітинги під Печерським судом в підтримку Порошенко – проплачені. 80 грн за годину + прапор «в тимчасове користування». Анастасія все це каже настільки безапеляційно, таким вишукано-спотвореним російським суржиком, що починаєш вірити. Ні, не їй, а тому, що вона у це вірить. Все б нічого. У кожного прибацаного має бути свій об‘єкт для ненависті, але є одне «але». За 7 хвилин спічу, ікона патриотичного співу рази чотири згадує, як вона особисто «довіряє Пальчевському». От прямо так і каже з приводу і без: «От я довіряю Пальчевському», «вірю я Пальчевському», «от я, до прикладу, завжди вірила Пальчевському». Вона, правда не згадує ті передвиборчі часи, коли вірила Юлії Володимирівні, чим додавала її політсилі арт-патріотичного фльору. І, що віра ця виявилася недовговічною. Ми ж не бачимо пані Анастасію серед активістів Батьківщини. З всього цього можна було би зробити висновок, що людина, яку поважають мільйони, давно вже конвертує особисту репутацію у «довіру на замовлення», але ми не будемо такого робити. Хоча би тому, що після Тимошенко, Пальчевський – це вже серйозне пониження у статусі. Далі – тільки корпоратив у лазні", - пише Волошина.

Раніше стало відомо, що Приходько відсудила 270 тисяч за себе в ролику Порошенка. Суд визнав можливим стягнути з відповідача на користь позивача компенсацію за порушення авторських прав.

Нагадаємо, співачка Анастасія Приходько балотується до Верховної Ради як кандидат-мажоритарник від партії "Батьківщина" на виборчому окрузі у Вінниці. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії.

Як ми писали, Приходько виграла суд проти команди Порошенка і отримає 260 тис. грн відшкодування. Анастасія Приходько, яка в лютому 2018-го заявила, що опинилась в політичному ролику Порошенка шляхом обману, виграла справу в суді.

Читайте також:Віктор Ющенко: «Хліб — річ наслідкова, а не річ причинна»