Суспільство
22 грудня 2020
Цей вірус як несподівано з‘явився так і несподівано зникне, - лікар
Медик радить насолоджуватись тим що ми маємо тут і зараз. Ми насправді маємо дуже багато цінного поруч і тільки такі часи змушують нас оцінити те що ми не помічаємо.
news-image

Люди втомились від цієї кількості інформації, яка щодня виливається на них з інтернету та телебачення стосовно коронавірусу.

Про це пише львівський лікар, Тарас Жиравецький.

Багато хто з колег пише дуже професійно і довго, що для більшості є не можливим для читання і розуміння, бо відсутність медичної освіти таки тут грає свою роль... Нам потрібно розуміти, що цей вірус як несподівано з‘явився так і несподівано зникне, що ми спостерігали з різними грипами", - заспокоює медик.

Пан Тарас впевнений, що коли ми спокійні і розуміємо як нам діяти, легше буде пережити цю пандемію. 

Звичайно, що вчені за кілька років оцінять те що весь світ робив правильно і вчасно, а що ні. А поки що пропоную усім не панікувати, а спокійно жити нормальним життям і насолоджуватись тим що ми маємо тут і зараз. Ми насправді маємо дуже багато цінного поруч і тільки такі часи заставляють нас оцінити те що ми не помічаємо... Усім солодких снів та оптимізму, вірю, що скоро ми забудемо про це як про страшний сон!", - порадив медик.

 

До речі, Борислав Береза писав, що «ми перша країна в світі, яка без вакцинації і без жорсткого карантину перемогла COVID-19». На фоні таких цифр, Борислав Береза очікує, що локдаун з 8 по 24 січня взагалі скасують.

Також раніше ми повідомляли, що для тих, хто до цих пір в "танку" і не вірить в статистику по захворюваності на Covid, політтехнолог Олександр Кондратенко розповів у Фейсбук, яка насправді ситуація із госпіталізацією та лікуванням коронавірусу у столичних лікарнях на прикладі своєї мами.

Нагадаємо, щодо масок у час коронавірусної пандемії стався серйозний перегляд позиції медичної науки. Про це пише лікар, педіатр Євген Комаровський.

Читайте також:«Дочка стукала в двері лікарні, ніхто не відчиняв»: подробиці загибелі однорічної дитини на Тернопільщині