Модель годує дитину грудьми на обкладинці глянцю
Годувати грудьми - модно. Обкладинку Elle прикрасила супермодель з немовлям.
news-image

Вперше в історії глянцю обкладинку прикрасила модель, яка годує немовля, передає «Є»

Відомий журнал ELLE у літньому випуску помістив на обкладинку 29-річну супермодель Ніколь Трунфіо. Незвичним є той факт, що вперше в історії видання модель позувала з дитиною, яку годувала груддю. 

Останнім часом все більше діячів та зірок виступають за природність годування грудьми. На думку редакторської команди журналу, годування є втіленням істинної любові і краси.

"Ми не планували робити подібну обкладинку, все вийшло спонтанно. Ніколь позувала в новій фотосесії, але довелося зробити перерву, оскільки вона зараз годує грудьми свого сина. Коли ми побачили, як красиво і органічно вона виглядає в процесі годування, ми попросили її переміститися на майданчик. Фотограф відобразив цілком натуральний, природний момент, який переріс у потужну картину", - розповів головний редактор видання Джастін Каллен.

На думку самої Ніколь, немає нічого більш красивого, ніж материнство.

"Немає нічого осудливого в тому, що мати годує грудьми свою голодну дитину в громадських місцях. Я дуже пишаюся цією обкладинкою. Дякую ELLE за сміливість і таку позитивну заяву", - написала Ніколь на своїй сторінці в соціальній мережі.


Нагадаємо, що відомий фотограф Іветт Ивенс презентувала серію знімків на яких зображені мами, що годують своїх дітей.

Читайте також: Фотограф, яка захоплюється красою грудного вигодовування створює дивовижні знімки (фото)