Події
12 серпня 2015
На Тернопільщині затримано збоченця, що вчинив розпусні дії відносно 5-річної дитини
За минулий тиждень працівники міліції області вже викрили трьох розбещувачів неповнолітніх.
news-image

Як повідомили у прес-службі УМВС України в Тернопільській області, у понеділок, 11 серпня працівники Бережанського райвідділу внутрішніх справ затримали збоченця, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дитини, передає «Єдність»

З повідомленням про скоєння злочину до міліціонерів звернулася мешканка райцентру. Жінка розповіла, що відносно її п'ятирічної доньки вчинено розпусні дії. Правоохоронці оперативно з'ясовували усі обставини злочину та встановили особу зловмисника.

42-річний мешканець райцентру проводив ремонтні роботи у будинку батьків малолітньої дівчинки. Скориставшись відсутністю дорослих у помешканні, чоловік з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчинив розпусні дії з дитиною, - йдеться в повідомленні відомства.

Батьки дівчинки застали збоченця з дитиною у ванній кімнаті. Мати одразу звернулася за допомогою до правоохоронців.  

Працівники міліції затримали чоловіка згідно статті 208 КК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) КК України. Триває слідство.    

У прес-службі зазначили, що лише за минулий тиждень працівники міліції області викрили трьох розбещувачів неповнолітніх: у Чортківському районі та обласному центрі.  

Читайте також: Киянина, що вчинив розбійний напад на пункт обміну валют, затримано через 15 хвилин після скоєння злочину (відео)