Події
20 жовтня 2015
У зв'язку з невиплатою грошей бойовик угруповання «Восток» вирішив повернутися до Бердянська, але був затриманий СБУ (відео)
Бойовик залучався до охорони табору, будівництва фортифікаційних споруд та чергування на блокпостах.
news-image

Служба безпеки України затримала бойовика терористичного угруповання  «Восток» при спробі  потрапити  на  територію, підконтрольну  українській  владі,  передає  «Єдність» із посиланням на прес-службу СБУ.

Уродженець Запоріжжя в серпні цього року виїхав до м. Туапсе Краснодарського краю РФ, де пройшов курс військової підготовки у базовому таборі терористів. Зловмисник також підписав контракт з незаконним збройним формуванням, за яким мав отримувати 10 тисяч російських рублів щомісяця. На території України, що тимчасово підконтрольна терористам, він залучався до охорони табору, будівництва фортифікаційних споруд та чергування на блокпостах, - повідомили у відомстві.

У зв'язку з невиплатою грошей бойовик самовільно залишив базу терористів  та  вирішив повернутися до Бердянська, місця   постійного   проживання.

При спробі незаконного перетину лінії розмежування він був затриманий  співробітниками військової  контррозвідки СБУ.  

Триває слідство.

Читайте також: Завершено досудове розслідування стосовно судді, який безпідставно притягнув до відповідальності автомайданівця