Події
13 листопада 2015
Поліція шукає свідків кривавої ДТП на Київщині (ФОТО)
Вчора, 12 листопада 2015 року о 12.30 годині,  на автодорозі Біла Церква-Узин сталася дорожньо-транспортна пригода.
news-image

В результаті ДТП 25-річний водій  автівки «ВАЗ» загинув  на місці, а керманич іномарки «Хюндай Санта Фе» з тяжкими травмами доправлений до реанімації Білоцерківської лікарні, передає «Є!» з посиланням на "Магнолія-ТВ".

Встановлено, що учасниками ДТП стали два автомобілі.  Автівка «ВАЗ» рухалась у напрямку м. Біла Церква, а іномарка «Хюндай Санта Фе» у протилежному.

Відділом розслідування ДТП слідчого Управління ГУНП в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Проводиться досудове розслідування.

Поліція звертається до тих, хто можливо став очевидцем події, яка сталася 12 листопада 2015 року о 12:30 год. на автодорозі Біла Церква-Узин, зателефонувати слідчому Олександру Щавінському за номером телефону 096-963-17-13 або за номером чергової частини поліції 102. Ваша інформація допоможе встановити перебіг події в момент зіткнення автомобілів.

 

Читайте також: На Закарпатті автомобіль упав у річку, загинули 4 людини