Про Фаїну Раневську знімуть серіал
Актрису зіграють зіграють Маріетта Цигаль-Поліщук і Софія Письман.
news-image

Актриса Фаїна Раневська стане головною героїнею нового телесеріалу. Про це повідомили в прес-службі компанії Star Media, передає «Є!».

Фільм отримає назву "Фаїна" і буде 10-серійним.
Фаїну Раневську зіграють актриси Маріетта Цигаль-Поліщук і Софія Письман.

Як відзначають в компанії, створення картини буде приурочено до 120-річчя Раневської, яке відзначається цього року. 

Актриса театру і кіно, тричі лауреат Сталінської премії (1949, 1951, 1951), народна артистка СРСР - Раневська запам'яталася багатьом поколінням глядачів не тільки своїми яскравими ролями (" Підкидьок "," Весілля "," Легке життя "," Попелюшка ", "Весна" і багато інших), а й неймовірною харизмою, почуттям гумору та самоіронією, - відзначають в прес-службі.

Творці фільму планують розповісти "і про особисте життя Фаїни Раневської, драматизм якої полягав у тому, що, присвятивши все своє життя творчості і сцені, і вибравши цей шлях, вона пройшла його глибоко самотньою людиною".

На даний момент закінчені кастинги і проект готується до зйомок, які розпочнуться вже навесні 2016 року, - повідомили в компанії.

Раневську в молоді роки зіграє Маріетта Цигаль-Поліщук, в зрілості - Софія Письман. На Любов Орлову перетвориться Ірина Гриньова, в Павлу Вульф - Марія Порошина. Василя Качалова виконає Володимир Симонов, Юрія Завадського - Сергій Барковський, батька Фаїни - Кирило Ваха.

Режисер серіалу поки не відомий.

Читайте також: Сьогодні BBC покаже фільм про таємне листування Івана Павла ІІ з жінкою