Суспільство
5 липня 2016
У ДСНС повідомили, скільки переселенців зареєстровано в Україні
У регіонах України тимчасово розміщено 1 млн. 24 тис. 798 внутрішніх переселенців.
news-image

Як повідомили у прес-службі ДСНС, жителі Донецької та Луганської областей продовжують звертатися до Міжвідомчого координаційного  штабу та регіональних штабів, що розташовані у кожній області задля отримання допомоги у переміщенні зі Сходу України, передає «Є!»

Так, з початку проведення на Сході України антитерористичної операції, з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції у інших регіонах України тимчасово розміщено 1 млн. 24 тис. 798 осіб, з яких 170 тис. 179 дітей та 491 тис. 823 особи з інвалідністю та похилого віку,

Зокрема, з Донецької і Луганської областей 1 млн. 2 тис. 347 осіб та Автономної Республіки Крим і міста Севастополь 22 тис. 451 особа.

ДСНС нагадує, що для вирішення питань соціального забезпечення внутрішньо переміщених осіб та отримання інформації щодо вільних місць для проживання в кожному регіоні необхідно звернутися безпосередньо до регіональних штабів ДСНС України.

Відповідна інформація розміщена на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій (http://www.dsns.gov.ua) та спеціально створеному ресурсі для внутрішньо переміщених осіб (http://www.vpo.gov.ua).

Читайте також: Ситуація у зоні проведення АТО загострюється