Події
5 липня 2016
Онищенко виїхав з України
Холодницький визнав, що нардепа немає в Україні.
news-image

Народний депутат від групи “Воля народу” Олександр Онищенко, за останньою інформацією, перебуває не в Україні. Про це в коментарі журналістам повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

За останньою інформацією, він не в Україні. І не у Відні, як казали. Я не можу сказати багато, але скажу: у Відень через Мінськ не літають, - сказав Холодницький.

Крім того, на питання щодо наступних дій після позитивного голосування по поданню ГПУ, Холодницький зазначив, що вже має проект підозри по справі.

Оскільки по закону він вноситься генпрокурором, я його передаю генпрокурору, - зазначив представник прокуратури і додав, що генпрокурор сьогодні має доповідати в парламенті.

Також на питання щодо вручення підозри Онищенку у випадку, якщо його все ж немає в Україні, Холодницький зазначив, що в такому випадку є, зокрема, засоби поштового зв'язку.

За словами представника прокуратури, у підозрі йдеться про три статті: створення злочинної організації, легалізація одержаних злочинним шляхом доходів та розкрадання.

Керівник САП також наголосив, що згідно регламенту все ж ідеться про можливість притягнення до відповідальності, затримання та арешту через одне подання, а не три окремих, на чому наголошував Регламентний комітет ВР.

Читайте також: Вночі в Торецьку п'яний натовп блокував переміщення українських військових (фото)
Читайте також: Вихідні Онищенко провів у Москві разом із зіркою Дома-2 та міс Росією